Nieuws

Op de hoogte blijven van actueel nieuws van Buro Hoogstraat? Volg ons dan via LinkedIn.

Een eigen circulariteitstool ontworpen voor het ontwerpproces

Jorn en Jurrian studeren af bij Buro Hoogstraat (onderdeel van DAGnl) en doen onderzoek naar circulariteit binnen het civiele ontwerpproces.

Sturing is erg belangrijk

Marnix Lubbers (24) heeft in het derde jaar van de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting Hogeschool Larenstein bij Buro Hoogstraat stage gelopen. Onlangs heeft hij zijn afstudeeronderzoek ook bij Buro Hoogstraat uitgevoerd en is succesvol afgestudeerd.

Project Operahof Enschede

Fabian (Buro Hoogstraat B.V.): “Sinds 2016 zijn we als DAGnl betrokken bij het project Operahof in Enschede. Operahof is een nieuw stukje Enschede in de wijk Hogeland. Vroeger was daar de Nederlandse Reisopera gevestigd.”

Infra Relatiedagen Hardenberg 2020

Op 4,5 en 6 februari vindt de Infra Relatiedagenbeurs weer plaats in de Evenementenhal Hardenberg. Hét trefpunt waar relaties in de grond-, weg- en waterbouwbranche elkaar ontmoeten.

Welkom Buro Borgland!

Wij hebben een nieuwe collega bij! Ondernemerschap zit in ons bloed. Daarom breidt DAGnl in Noord-Holland (Warmenhuizen) uit met Buro Borgland.

Kennismiddag AVR 2019

Buro Hoogstraat (onderdeel van DAGnl) heeft, vorige week, tijdens haar kennismiddag de AVR in Duiven bezocht!

Ontwerpen doe ik het liefst

Tom werkt, sinds september 2018, mee als stagiair bij Buro Hoogstraat. Hij volgt de opleiding Middenkaderfunctionaris Infrastructuur aan het Deltion college in Zwolle en zit in het 4de leerjaar.

Buro Hoogstraat behaalt het ISO 14001 certificaat!

Buro Hoogstraat heeft het ISO 14001 certificaat behaald! Wij streven continu naar verbetering en willen steeds bewuster omgaan met milieu aspecten. Voor de ISO 14001 zal er jaarlijks een audit plaatsvinden.

Infra Relatiedagen Hardenberg

Op 5,6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste editie van de Infra Relatiedagenbeurs plaats in Hardenberg. Ook dit jaar staat Buro Hoogstraat, onderdeel van DAGnl, weer op de beurs.

Project Wezenland/Keizer Karellaan

Buro Hoogstraat is, via een raamcontract, de vaste adviseur van de gemeente Deventer voor de Meerjarig Onderhoudsprojecten (MJOP). Zo werkt Buro Hoogstraat momenteel ook mee aan het MJOP Wezenland/Keizer Karellaan.